Jag och de mina...

Jag heter Inger och har nyss fyllt 53...🙃Min man Gunnar har faktiskt redan passerat den "magiska" gränsen.Vi har hållit i hop i vått och torrt sedan i början på 1980-talet och firade sådele´s silver för ett par år sedan...
Vi har 2 barn Magnus född 1986 och Annelie född 1988.
Jag är uppvuxen med katter då min mamma var en rikig katt tant ,,,det var ett antal bondkatter som passerade under min uppväxt.
I mitten på 80-talet skaffade vi några perserkatter och bestämde oss för ett stamnamn.Det blev Laugarvattnets för där i en liten by på Island är min man född..
Några år senare utökades kattfamiljen med 3 norska skogkatter.De hette Salfjellets Cassis Bianchi,Månljungens Grace Jones och Ninjastammens Ellington.
Vi bodde i Stockholm under hela den här tiden men 1998 flyttade vi ner till Malmö.
Vi hade vissa svårigheter att hålla våra katter inne när vi flyttade till radhus och tyvärr förolyckades de i trafiken...det här var så jobbigt så jag slutade med min lilla uppfödning och hade inga katter på 7-8år...
Förra året 2008 kom lusten att ha katt tillbaka och det är verkligen härliga djur ,fattar inte hur jag kunde vara utan dom så pass länge...nu är ordningen återställd här hemma.
2008 flyttade vi också från Malmö till ett hus på landet i Eslövs kommun,där startade vi upp katteriet på nytt.
Efter 3 hårda vintrar på landet har vi nu bestämt oss för att nyttja huset på landet sommartid och bo i Malmö vintertid Katterna flyttar naturligtvis med oss.

Ninjastammens Ellington 1997...tyvärr försvunnen 3 år senare till vår stora sorg.